„Wij begrijpen dat u kunt kiezen uit meerdere aanbieders en zullen er alles aan doen om ook van u een tevreden klant te maken“

Uw vraagstuk

 • Uw grootkeuken moet gerenoveerd worden
 • U heeft brand- of waterschade
 • Mobiele keuken voor een evenement
 • U heeft tijdelijk extra capaciteit nodig
 • Koel- of vriesruimte als overbrugging

Uw oplossing een mobiele keuken?

 • Een snelle en functionele oplossing
 • Huren in plaats van zelf improviseren
 • Op maat en volledig naar uw wensen
 • Voor korte of langere periode
 • Milieubewust, flexibel en demontabel

Ons antwoord!

 • Snel een duidelijke richtprijs
 • Volledig vrije indeling
 • Een vast aanspreekpunt
 • Turn-key oplossing
 • Snelle en efficiënte levering

Bel me terug

Aanvraag

Mobiele Spoelkeukens

Mobile Spulkuche

Tijdelijke mobiele spoelkeuken met een bandspoelmachine

Wij verhuren tijdelijke mobiele spoelkeukens en afwascontainers

Onze afwasunits zijn voorzien van een antislip vloer, rvs wanden, vloerroosters en benodigde technische voorzieningen. We beschikken over een uitgebreid verhuurprogramma met spoelmachines van gerenommeerde merken zoals Meiko en Hobart. Van eenvoudige voorladers en doorschuivers tot korventransport of bandpoelmachines wanneer er meer capaciteit nodig is.

Door de vochtige omgeving heeft met name de vloer van een spoelkeuken bij een grootkeuken het zwaar te verduren en is, om te kunnen blijven voldoen aan de HACCP eisen, een (gedeeltelijke) renovatie vaak noodzakelijk. Geen wonder dat de vraag naar tijdelijke spoelkeukens groot is!

Kessel Rental heeft spoelcontainers in het verhuurprogramma zodat u gedurende de renovatie zelf de afwas kunt blijven doen en de maaltijd verstrekking aan uw gasten of patiënten gewaarborgd is.

Vanzelfsprekend kunnen de afwasunits zowel onderling als ook met andere keuken- of vloerunits uit ons programma gekoppeld worden. Alles is mogelijk!

tijdelijke-spoelkeuken-tijdens-verbouwing-of-renovatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Op basis van uw wensen en benodigde capaciteit maken wij een voorstel dat past binnen uw huidige werkwijze. Bij onze klanten hebben wij naast een enkele container, ook volledig ingerichte grote spoelkeukens met twee bandspoelmachines geplaatst. Na goedkeuring van onze concepttekening stellen wij een op maat gesneden prijsopgave voor u op.

Als ons voorstel aan uw wensen en eisen voldoet en binnen uw budget past bereiden we montage en levering voor. Onze spoelcontainers kunnen snel zonder kraan geplaatst worden. Bij een tijdelijke grote spoelkeuken voor een langere periode wordt vaak gekozen voor een opstelling in een hal. Een dergelijke opstelling kan in een paar weken door ons eigen montageploeg gerealiseerd worden.

Waar dient u zelf voor te zorgen?

U hoeft alleen voor stroomvoorziening en water aan- en afvoer te zorgen. Het plaatsen en aansluiten van de apparatuur, waterontharder, zeepvoorziening en mobiele vetafscheider nemen wij u uit handen. Na de oplevering kunt  u direct met de afwas starten.

Spoelmachines huren

Wilt u alleen een spoelmachine huren? Vanzelfsprekend behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Oplossingen op maat

Wanneer u meer capaciteit nodig heeft en er specifieke wensen zijn, hebben wij tevens de mogelijkheid uw complete voorziening in modulair bouwsysteem, overeenkomstig het Lego principe, aan te bieden. Het grote voordeel is dat de  gebruiksruimten flexibel en volledig vrij in te delen zijn. Demontabel bouwen met een permanent karakter.

Esthetisch verantwoord enhoogwaardig bouwen conform EnEv 2016

Wanneer u meer informatie wenst met betrekking tot de mogelijkheden voor UW tijdelijke voorziening  neem dan gerust contact met ons op per mail (info@kesselrental.nl) of bel even. Onze adviseurs staan u deskundig terzijde en zoeken naar de best mogelijke oplossing voor u!

Spulkuche

Tijdelijke mobiele spoelkeuken met een dubbele doorschuiver