„Wij begrijpen dat u kunt kiezen uit meerdere aanbieders en zullen er alles aan doen om ook van u een tevreden klant te maken“

Uw vraagstuk

 • Uw grootkeuken moet gerenoveerd worden
 • U heeft brand- of waterschade
 • Mobiele keuken voor een evenement
 • U heeft tijdelijk extra capaciteit nodig
 • Koel- of vriesruimte als overbrugging

Uw oplossing een mobiele keuken?

 • Een snelle en functionele oplossing
 • Huren in plaats van zelf improviseren
 • Op maat en volledig naar uw wensen
 • Voor korte of langere periode
 • Milieubewust, flexibel en demontabel

Ons antwoord!

 • Snel een duidelijke richtprijs
 • Volledig vrije indeling
 • Een vast aanspreekpunt
 • Turn-key oplossing
 • Snelle en efficiënte levering

Bel me terug

Aanvraag

Koel en Vries

Diverse ingebouwde koel- en vriesruimtes

Kessel Rental verhuurt tijdelijke extra koel- en vriescapaciteit en kan op korte termijn kleine of grootte mobiele koel-, vries- en geconditioneerde ruimtes plaatsen. Voor inhuur zijn er diverse mogelijkheden.

Een overzicht:

Wanneer kleinere koel- en vriescellen toereikend zijn hebben wij, in eigen beheer ontwikkelde, kant en klare zgn. Cool-/Freeze Cubes beschikbaar. Deze cellen zijn voorzien van lepelgaten waardoor ze makkelijk met heftruck of palletwagen te plaatsen zijn.

Voor meer opslagruimte hebben wij 20-voets koel- en vriescontainers in ons verhuurprogramma. Door ruime beschikbaarheid zijn deze snel inzetbaar. Een voordeel is dat deze containers met behulp van ons eigen wagenpark te plaatsen zijn mits er voldoende afzetruimte beschikbaar is. Zodoende hoeft u niet te rekenen met (extra) kraankosten. Indien gewenst wordt een oploop gemonteerd zodat de logistiek snel en praktisch is.

Mochten bovengenoemde varianten niet in uw situatie passen dan bestaat de mogelijkheid cellen ter plaatse te (de)monteren, zowel binnen als buiten! Onze ervaren montageploeg bouwt in korte tijd cellen in welke grootte dan ook! Alles conform de laatste hygiënenormen (zoals HACCP).

Neem contact op met onze adviseurs om de ideale oplossing voor u te vinden!

Wij verhuren geconditioneerde ruimtes van klein tot groot.

De mogelijkheden zijn onbeperkt! Ter vervanging of uitbreiding, voor korte of lange tijd, in standaard maatvoering of specifiek naar uw wensen! Voor een op maat gesneden koel- of vriesruimte maken wij gebruik van paneelbouw. Door deze werkwijze wordt een ruimte gecreëerd in elke denkbare afmeting.

In een aantal gevallen hebben wij een geconditioneerde portioneerruimte gebouwd  waarbij middels luchtslangen aan het plafond de luchtstroom gelijkmatig wordt verdeeld. Uw medewerkers staan zodoende in een prettige werkomgeving zonder tochtinvloeden.

Contact-50

Vriescellen en mogelijke opties

Vriescellen worden standaard uitgevoerd met een flappengordijn zodat de koude lucht daar blijft waar hij thuishoort! Voor een uitgebreide temperatuurregistratie en controle zijn dataloggers beschikbaar.

Combinatiemogelijkheden

Het is uiteraard mogelijk de koel- en/of vriesruimtes te koppelen aan onze keukenunits of te integreren in het NxtGen bouwsysteem. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en ons uitgangspunt is tevreden klanten. Om dit zoveel mogelijk te waarborgen staat in noodgevallen 24/7 onze servicedienst ter beschikking om uw probleem zo snel als mogelijk op te lossen.

Samen met u zoeken wij naar een passende oplossing zowel binnen als buiten. Keukenunit met een mobiele Coolcube

Contact

Wanneer u uitbreiding of renovatie van uw koel- en/of vriesruimtes gepland heeft neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u verder! Ook wanneer u een acuut probleem heeft adviseren wij u graag voor een passende oplossing. In samenspraak maken wij snel een concepttekening en prijsopgave compleet met transport en montage/demontage. Geen verassingen, overzichtelijk en transparant.

Heel eenvoudig!

We keep it Cool.