Project interimskeuken met restaurant Vechta

Tijdelijke keuken en restaurant in hoogwaardig modulair gebouw bij Universiteit Vechta (Duitsland).

Bij de universiteit van Vechta/Duitsland was het noodzakelijk om de keuken en het restaurant te saneren. Hierdoor kan de universiteit tijdens de werkzaamheden voor een periode van 2 jaar geen gebruik meer maken van hun keuken en dus ook geen maaltijden meer verstrekken aan hun studenten.

Kessel Rental mocht in samenwerking met ons zusterbedrijf NxtGen Smart Modular Building dit probleem voor hun oplossen. De universiteit beschikt nu over een tijdelijke keuken en restaurant door ons geleverd en waarover men zeer tevreden is.

Kessel Rental en NxtGen Smart Modular Building beschikken samen over een jarenlange ervaring met het plannen en inrichten van tijdelijke keukenvoorzieningen.  Zo ook voor de industrie waar we bijvoorbeeld reeds projecten uitvoerden voor Porsche, Siemens en Volkswagen of voor de openbare sector zoals de Universiteitskliniek van Essen.

Zowel in Essen als voor de universiteit van Vechta kon men als primeur gebruik maken van ons unieke modulaire bouwsysteem met de naam NxtGen. Met dit systeem kan zeer snel een gebouw geplaatst worden welke vervolgens meerdere malen  opnieuw gebruikt kan worden. Het gebouw is heeft hoge isolatiewaarden waardoor er geen koudebruggen meer zijn en voldoet aan de EnEV norm.

Het tijdelijke gebouw zelf is volledig demontabel, ziet er bovendien zeer elegant uit en heeft de uitstraling van een permanent gebouw.