Project tijdelijke keuken en kantine Troisdorf

Vanwege een noodzakelijke sanering van de bestaande keuken- en kantineruimtes zocht een producent van staalprofielen in Troisdorf (Duitsland) naar een passende tijdelijke voorziening gedurende de werkzaamheden voor een periode van 6 maanden.
De keuze viel op ons NxtGen modulair bouwsysteem, waardoor wij hier een tijdelijke keuken incl. kantineruimte mochten bouwen!

De oplossing werd geboden op basis van de laatste ontwikkelingen en betrof een combinatie van het beste uit 2 (van onze) werelden: Drie NxtGen Small modulaire keukenunits werden geplaatst en ingericht als warme keuken, spoelkeuken en een koel/vries ruimte. De keuken werd gecompleteerd door levering van een geïsoleerde (mobiele) vetafscheider.

Het reeds op de markt zijnde NxtGen Large bouwsysteem werd ingezet als eetzaal met een oppervlak van 75m².

Doordat beide bouwsystemen optimaal op elkaar afgestemd zijn was de gehele voorziening flexibel te combineren en te configureren naar wens van de klant. De algehele optiek werd hierbij niet uit het oog verloren.

De combinatie van onze beide, in eigen huis ontwikkelde, bouwsystemen heeft geresulteerd in uitermate tevreden klant die gebruik heeft gemaakt van een optimale oplossing met de uitstraling van een vast gebouw.

Tijdelijke keuken en kantine - Troisdorf

Tijdelijke keuken en kantine - Troisdorf

Tijdelijke keuken en kantine - Troisdorf

Tijdelijke keuken en kantine - Troisdorf

Tijdelijke productiekeuken - Troisdorf

Tijdelijke keuken - Troisdorf

Tijdelijke-spoelkeuken - Troisdorf

Tijdelijke keuken en kantine - Troisdorf

Tijdelijke-keuken - Troisdorf

Montage tijdelijke keuken en kantine - Troisdorf