Referenties/Fotogalerij

We zijn er trots op u in deze  fotogalerij een aantal van onze projecten te kunnen tonen. 

Industrie

referenzen-kessel-rental-industrie
Hierboven staan een aantal klanten die we hebben kunnen helpen met een tijdelijke keukenvoorziening of een bedrijfsrestaurant in een container opstelling of hallen. Overeenkomstig wensen van de klant gepland en gebouwd door onze specialisten. De gebruiksduur varieert van een aantal maanden tot vijf jaar.

 

Zorginstellingen en overheid

referenzen-kessel-rental-krankenhauser
Bij verbouwingen en sanering van zorginstellingen moeten vaak gecompliceerde logistieke processen omgezet en waar nodig aangepast worden aan de tijdelijke behuizing. Hierboven een weergave van de zorginstellingen welke wij, mede dankzij onze jarenlange ervaring, naar volle tevredenheid konden helpen.

 

Catering

referenzen-kessel-rental-catering
Catering bedrijven staan vaak voor de uitdaging buiten hun vertrouwde omgeving klanten te willen verwennen met hun culinaire kunsten.  Hierboven een deel van de cateraars die regelmatig van onze diensten gebruik maken omdat ze weten dat wij zorgen dat alles perfect geregeld is. Wij doen meer !

 

Evenementen en Festivals.

referenzen-kessel-rental-festivals
Hierboven een greep uit de evenementen waar wij regelmatig, vaak jaarlijks, containerkeukens voor de publiekscatering of backstagecatering zowel in Nederland als Duitsland mogen leveren.

 

Beurzen

referenzen-kessel-rental-messen
De korte aanlever en opbouwtijden, te weinig plaats op het beursterrein is al een uitdaging op zich. Ook hier is de inzet van een keukencontainers een goede keuze. Boven een aantal van de beurzen waar u onze keukencontainers, soms “verpakt” in een houten Zwitserse  boerenschuur, kunt tegenkomen.