Werkwijze

Planning, ontwikkeling en werkwijze.

Kessel Rental kan u helpen bij de behoefte aan een tijdelijke keuken eventueel in combinatie met een restaurant. Wij zijn niet gebonden aan standaardoplossingen en kunnen door onze flexibiliteit met u meedenken over mogelijkheden en maatwerk leveren. Onze integrale aanpak geeft naast het waarborgen van de kwaliteit tevens een substantieel kostenvoordeel, zowel bij installatie, ingebruikname alsook bij het verdere gebruik. Doordat wij zelf de opbouw van onze projecten volledig in eigen beheer uitvoeren is het mogelijk wijzigingen tot een laat stadium door te voeren.

Werkwijze

Inventarisatie van eisen en wensen.

De gevraagde capaciteit, beschikbare ruimte en situatie ter plaatse zijn bepalend.

Bezichtiging van de locatie om mogelijkheden en onmogelijkheden in beeld te brengen.

De ondergrond en mogelijke verankering wordt getoetst en maten nagemeten.

Aandragen van alternatieven op basis van ervaring en specifieke kennis van “de tijdelijke keuken en/of restaurant”

Hierbij worden duurzaamheid, kwaliteit, gebruikersgemak, efficiency en kostenaspecten tegen elkaar afgewogen. Onze keukens bieden koks legio voordelen. Er wordt prettiger gewerkt omdat de flexibiliteit bij indeling van de apparatuur, looproute en werkvlakken nauwkeurig kunnen aansluiten bij bestaande werkpatronen.

Uitwerking/ontwerp en indicatie bandbreedtes en toleranties.

Kessel Rental biedt een perfecte prijs-/ prestatieverhouding, waarbij kwaliteit, flexibiliteit en gebruikersgemak voorop staat. Van de gehele opstelling wordt een ontwerptekening op schaal gemaakt.

Go or no go.

Doorlooptijd van opbouw en installatie, wederzijdse verplichtingen en deadlines worden bevestigd.

Opstellen huurcontract.

De afspraken en verwachtingspatronen worden schriftelijk vastgelegd. Afhankelijk van de situatie kunt u kopen, huren of leasen.

Definitieve uitwerking van draaiboek door projectcoördinator.

Kessel Rental heeft de juiste vakkennis voor advies, technische ondersteuning en kan zorgen voor opbouw en aansluiting van A tot Z.

Oplevering, testen, inventaris check en ingebruikname.

Bij ingebruikname wordt een opleveringsrapport opgesteld, vastgesteld dat de gehuurde inventaris aanwezig is en de keukenopstelling naar tevredenheid functioneert.

Service en after sales.

Bij Kessel Rental houdt de service niet op bij het installeren van de keuken. Er wordt gewerkt met eigen monteurs en een landelijk opererend servicenetwerk.

signature-kessel-rental