Eten en drinken op vijftig meter hoogte in Amsterdam!

Eten en drinken op vijftig meter hoogte in Smakenrad bij RAI Amsterdam!
Voor een evenement bij congrescentrum RAI in Amsterdam mochten wij in samenwerking met Smakenrad een compacte tijdelijke oplossing uitwerken voor culinair genieten op (letterlijk) hoog niveau. Er werden, direct naast het reuzenrad, twee NxtGen Kitchens units geplaatst als tijdelijke keuken. De oplossing bestaat uit een spoel- en een warme keuken waarbij de chefkok de beschikking heeft over alle keukenapparatuur, benodigd voor zijn exclusieve gerechten.

De keuken doet gedurende het evenement voor 3 maanden dienst. Gezien de huidige COVID-19 situatie gelden in het culinaire reuzenrad RIVM-regels als voor ieder restaurant. Kessel Rental is trots op haar bijdrage om bezoekers een leuk uitje te bieden in deze situatie.

Specificaties:
– 36 m² modulaire tijdelijke keuken
– Afgestemd modern design
– Bouwtijd: 1 dag
– Huurperiode: 3 maanden
– “Turn Key” geleverd
– 2 High Tech eenheden van het NxtGen Kitchens Bouwsysteem van elk 18 m²

Project specials & techniek:
– Volledige “doorgeef” keuken
– Optimale indeling op een beperkte ruimte
– De complete keuken is uitgevoerd met een R-12 antislip gietvloer
– Deels inzet van eigen keukenapparatuur
– Plaatsing tot op de cm nauwkeurig, direct naast het reuzenrad

NxtGen kitchen units:
– Uitwisselbare wanden, deuren en ramen
– Flexibele indeling van de ruimte
– Water en elektrische aansluitingen variabel
– Flexibele plaatsing van apparaten en afzuigkappen
– Optioneel airco mogelijk
– Klaar voor gebruik na slechts 1 dag montage
– Voldoet aan de actuele wetgeving en voorschriften inzake hygiëne en veiligheid

Project Insights:
Download de Project Insights van dit project (PDF).