Project tijdelijke keuken in Friedrichshafen

Bij één van s’ werelds grootste automobiel toeleveranciers moest bij één van zijn Duitse vestigingen dringend de productiekeuken (6.000 maaltijden) worden gesaneerd. Tegelijkertijd moest de bestaande kantine worden uitgebreid en gemoderniseerd.
Om dit te kunnen realiseren was gedurende het jaar dat de bestaande keuken werd gesaneerd, een tijdelijke en complete Cook & Chill keuken nodig om de 6.000 maaltijden te kunnen produceren, inclusief de bijhorende infrastructuur met o.a. koelruimtes, opslag  en omkleed ruimtes voor het personeel.

Specificaties:
600 m² (15x50m) modulaire tijdelijke keuken, aangesloten op het bestaande vaste gebouw
– Bouwtijd: 6 weken
– Huurperiode: 12 maanden
– “Turn Key“ geleverd
– Beluchting en ontluchting door een WTW installatie, welke op afstand uitgelezen en bestuurd kan worden

Project specials & techniek:
– Cook & Chill keuken 6.000 maaltijden
– Aangesloten op het vaste gebouw
– De complete keuken is van een R-12 antislip vloer voorzien
– Inclusief omkleedruimtes
– RWA koepels geïntegreerd
– Mobiele vetafscheider NEN 7
– Oplopen met overkapping inclusief

NxtGen industrial building:
– Gebruik als tijdelijk of als vast gebouw is mogelijk
– Flexibele indeling van de ruimte
– Uitstraling van een vast gebouw
– Een „groen gebouw“ wat compleet herbruikbaar is compleet circulaire bouwwijze (Designed for Disassembly)
– Voldoet aan de actuele regels en voorschriften

Project Insights:
Download de Project Insights van dit project (PDF).