Disclaimer

Disclaimer

Aan gegevens of afbeeldingen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij behouden ons het recht voor tot wijzigingen. Foto’s, teksten, kleuren, beschrijvingen en specificaties gelden bij benadering en binden ons niet.

 Alle rechten voorbehouden

Alle tekst, foto’s, grafische afbeeldingen en videobestanden alsmede hun ordening zijn onderhevig aan auteursrecht en andere wetten voor de bescherming van intellectueel eigendom. Niets op deze website mag worden gekopieerd voor handelsdoeleinden of worden doorgegeven, gewijzigd / gebruikt op andere websites.

 Aansprakelijkheid

Bij het ontwikkelen en samenstellen van deze website zijn we zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan, echter kunnen wij geen garantie geven dat de informatie op deze website compleet, actueel en/of accuraat is. Zonder schriftelijke toestemming van Kessel Rental BV is het niet toegestaan tekst, foto’s e.d. te kopiëren. We geven u deze informatie zonder enige – expliciete of impliciete – belofte of garantie. Wij wijzen iedere vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, hoe ook genaamd, als gevolg van de toegang tot en/of het gebruik van de informatie op deze site uitdrukkelijk af.

 Links naar andere internetsites

We waarschuwen u dat we geen invloed hebben op het ontwerp en de inhoud van ‘gelinkte sites’. En kunnen niet garanderen dat de op deze sites aangeboden informatie actueel, correct, volledig of van goede kwaliteit is. We nemen daarom uitdrukkelijk afstand van de inhoud op deze ‘gelinkte sites’.

 

 

signature-kessel-rental